Αποφράξεις – Βιντεοσκοπήσεις – Υδραυλικά σε όλη την Ελλάδα

Βιντεοσκοπήσεις - Έλεγχοι αποχετευτικών αγωγών όλων των διαμέτρων με κάμερα

Υδραυλικά και κατασκευές παντός τύπου

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στο αποχετευτικό σύστημα

Η εταιρεία ΤΕΑΚ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ – ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΙΡΗ, στην Πάτρα, εξειδικεύεται στις αποφράξεις, διαθέτει εξοπλισμό με ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στο αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου σας. Πραγματοποιούμε βιντεοσκοπήσεις των αγωγών αποχέτευσης για να εντοπίσουμε πιθανόν σπασμένους ή ελλαττωματικούς αγωγούς του δικτύου, και στη συνέχεια να τους αποκαθιστούμε άμεσα.

 

Στην περίπτωση που ένας σωλήνας ή ένα αποχετευτικό δίκτυο είναι φραγμένος ή υπάρχουν διάφορες διαρροές και σπασίματα, τότε πρέπει να πραγματοποιηθεί μια σειρά εργασιών για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την ορθή αποκατάσταση της βλάβης.

Αφού διενεργηθεί η απόφραξη του σωλήνα ή του δικτύου, στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει έλεγχος με τη κάμερα, έτσι ώστε να έχουμε μια ακριβή και σαφή εικόνα της κατάστασης και της ζημίας, και να μπορούμε στο τέλος να δώσουμε τη κατάλληλη λύση.

 

Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για όλες τις εργασίες αποφράξεων, εγγυόμαστε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες αντλίες απορρόφησης, εξειδικευμένα εργαλεία και βιντεοσκοπήσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Εμπιστευτείτε την ΤΕΑΚ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ – ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΙΡΗ που εδρεύει στη Πάτρα για την οριστική απάντηση στα προβλήματα της αποχέτευσης σας, χωρίς περιττά έξοδα και κρυφά κόστη.